Új távlatokat nyit a vezeték nélküli töltő

vezeték nélküli töltő

Életünkben egyre több szerephez jutnak az okostelefonk, ezért nem meglepő, hogy a vezeték nélküli töltő technológia megjelenése is célkeresztbe került. A számos képességgel rendelkező mobilok a nagy képernyő miatt viszonylag gyorsan merülnek, ezért érdemes gondoskodni róla, hogy az energiapótlás minden helyzetben megoldott legyen.

Miért pont vezeték nélküli töltő?

A hagyományos töltési megoldások egy teljesen új variánsa a vezeték nélküli töltő alkalmazása. Gyakori probléma lehetett, hogy egyszerűen elfelejtetted hová raktad le a kábelt, esetleg az a sok használattól megtört az és újat kellett vásárolni. Az ilyen jellegű problémáknak mostantól vége.

A vezeték nélküli töltő nagyon egyszerűen alkalmazható és nem kell elmozdítani a helyéről, így többé nem kérdés, hogy hol található meg. A telefont egyszerűen csak ráhelyezésre kerül a dokkoló részre, ami automatikusan kapcsolódik és megindítja az energia átvitelt.

Töltés lakásban és autóban egyaránt

Ha gyakran vagy távol otthonról, akkor könnyedén azon kaphatod magad, hogy a telefonod már lemerülőben van, de még sokára érsz haza. Ilyen helyzetekben az autós vezeték nélküli töltő tökéletes megoldást kínál.

Baseus Light Electric Car Holder Wireless Charger

vezeték nélküli töltő

A Baseus vezeték nélküli töltő mindenféle kábel nélkül megoldja, kimondottan gyors opció jelleggel a mobil akkumulátorának a feltöltését. A töltési áram értéke 1,67 Amper, valamint a teljesítménye 15 Watt. A pozícionálható QI töltés a műszerfalon rögzített egységen keresztül történik.

AlzaPower WF210 Wireless Fast Charger

Az egyedi megoldás révén az AlzaPower vezeték nélküli töltő teljesen tokbarát. Ez azt jelenti, hogy még a 8 milliméter vastag védőrétegen keresztül is képes elvégezni a feladatát. A szerkezet támogatja az 5 / 7,5 / 10 Wattos gyorstöltési opciót.

vezeték nélküli töltő

A Smart IC technológiának hála automatikusan érzékeli a készüléket és beállítja az annak megfelelő paramétereket. Mindenképpen említést érdemel a FOD (Foreign Object Detection) vagyis idegen tárgyat érzékelő rendszer, ami megakadályozza az esetleges túlfeszültség, túlmelegedés, keletkezését egy nem odavaló, például pénzérme jelenlétében

A vezeték nélküli töltő egy olyan technológia, amit érdemes kihasználnod a mindennapjaid megkönnyítése érdekében.

Author: Szerkeszto