Ipari megoldások a Brilliance zsíroldó termékeivel!

Széles termékskála és kiszereléskínálat

A Brilliance zsíroldó termékeket egy közel két évtizede fennálló magyarországi, azon belül is budapesti cég terveztette meg és gyártja is az országon belül. A Brilliance Tisztítószer Gyártó Kft. elkötelezett híve az innovációnak és a fenntartható gazdaságnak, így mind a gyártási, mind a kereskedelmi tevékenységüket is ez alapján szervezik. A tisztítószereik biológiailag lebomló módon lettek összeállítva, a műanyag csomagolásukat környezettudatos módon begyűjthetővé teszik, nem csak szelektíven gyűjthető.

A cég nagy előnye, hogy a termékeiket egyaránt használhatják vásárlóik ipari és háztartási körülmények között is. Egy ideje, a nagy érdeklődésre való tekintettel már kifejezetten otthoni felhasználásra szánt kiszerelésű termékeket is értékesítenek, egy dolgon azonban nem változtattak – az ipari hatásfokon. A Brilliance zsíroldó termékeket a cég kifejezetten azzal reklámozza, hogy ha egyszer kipróbálja, biztosan nem tér vissza más megoldáshoz utána. Gazdaságos idő és pénz szempontjából is. Rövid idő alatt hatásosan fejti ki a hatását, így nem kell több termékkel súrolni, dörzsölni, sikálni a zsírosan szennyezett felületeket. Ráadásul, nem szükséges többféle terméket megvennie, elég a magas hatóanyag koncentrátumú, pont ezért hatásos Brilliance zsíroldó termékek egyike.

Ipari hatású Brilliance zsíroldó terméket a cég profiljából adódóan sokkal szélesebb termékskálán lehetséges tőlük beszerezni – mind kiszerelés, mind hatásfok tekintetében. Nem habzó, szuper koncentrátum, lúgos, alaptisztító, célzott felületi (például olajsütő) mind megtalálható a kínálatban. A legnagyobb kiszerelésük utántöltők esetében a 20 literes, ehhez azonban minden esetben ajánlják a kisebb kiszerelést, szórófejjel a könnyebb használhatóság esetében. A választást és a kipróbálást megkönnyítendően rendelkeznek állandó csomagajánlatokkal is, ahol kedvezmények áron szerezhető be a kiválasztott termékcsalád.

Grill tisztítóval, Üzemi zsíroldó koncentrátummal és szuper koncentrátummal, Olajsütő tisztítóval, Ipari tisztítóval, Nem habzó ipari tisztítóval, AF-2 ipari zsíroldóval és lúgos alaptisztítóval felszerelt a Brilliance zsíroldó termékskála állandó kínálata. A gyártó hivatalos webshopjában a termékek kizárólag 5 csillagos értékeléssel rendelkeznek, ahol a vásárlók a termékek ár-érték arányát ugyanúgy dicsérik, mint a kiemelkedően magas hatásfokát.

Hatásos megoldást keres megfizethető áron? Higgye el, megtalálta a Brilliance zsíroldó termékeiben!

Author: nemadmin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük