Sokoldalúan felhasználható a födémzsalu

födémzsalu

Amikor építkezésről van szó, akkor előbb-utóbb a betonozásra sor fog kerülni. Ha éppen nem a földbe ásott alapokat kell megönteni, akkor bizony előtérbe kerül a födémzsalu. Bár léteznek kifejezetten erre a célra kiképzett rendszerek, de érdemes az univerzális termékek között válogatni, amik ugyanúgy megfelelnek falak, pillérek, gerendák és természetesen födémek készítésére. Ezen termékkategórián belül a PERI DUO jogosan viszi a prímet. A födémzsalu és a hozzá járó tartozékok mind speciális technopolimerből készülnek. Ez az anyag lecsökkenti az össztömeget, valamint a stabilitást ugyanúgy garantálja. A felépítése egyszerű, amiből adódóan a vele való munka nem bonyolult.

Még a kezdők részére sem jelent majd kihívást a födémzsalu összeszerelésének elsajátítása. Egyszerűen szólva minden létező szempontból ergonomikus. Az alacsony össztömegének hála a mozgatása nem igényel daru bevetését, amivel sok idő és költség takarítható meg. A javítás sem okoz kihívást, amennyiben valamilyen probléma merülne fel. A zsaluzat készítés még sosem volt ennyire egyszerű, mint ezzel a modern technikával. Ha adunk az időegységre, akkor megéri mielőbb befektetni a födémzsalu beszerezésébe, mert a megtérülés garantált.

A peri.hu weboldalon megismerhetőek a részletek a szerkezet jellemzőire vonatkozóan. Az egyre növekvő építési igényeknek való megfelelés és a kivitelezési határidők tartása egy csapásra megoldható. Távol vagyunk már a régi fa alapú födémzsalu készítéstől, amik gyakran sok utómunkálatot követeltek meg. A fejlődés új utakat nyitott, amiket egyszerűen ki kell használni.

Author: nemadmin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük