Női fülbevaló minden arctípushoz

női fülbevaló

Ami az anyagokat illeti, el lesz kényeztetve a választék terén, ha ékszereket választ. A klasszikus és elegáns női fülbevaló opciók közé tartoznak az arany vagy ezüst fülbevalók, a gyöngy vagy éppen a drágakővel ellátott darabok, beleértve a rubin, zafír és smaragd változatokat is. A cirkóniák nem olyan tartósak, mint mások, de megfizethetőek és még mindig megvilágítják az öltözékét.

Más szintetikus drágaköveket sok divatos női fülbevalóban használnak és ezek alacsonyabb árcédulával kaphatóak. Gondolja át, hol fogja viselni! Ha kisbabája van, a lógó ékszer nem jó választás, mivel a kicsi húzhatja. A fémes női fülbevaló illik a világos bőrhöz, míg az arany remekül működik a sötétebb bőrtónusokkal.

Ha érzékeny füle van, keressen olyan anyagokat, amelyek a legkevésbé okoznak irritációt, például titánt, ezüstöt, aranyat vagy sebészeti acélt. A kerek arcok a hosszabb modellekhez, a szív alakúak pedig a könnycsepp alakú lógó darabokhoz passzolnak, míg a szögletes arcok kerek vagy ovális fülbevalókkal mutatnak szépen. Ha ovális az arca, bármelyik illik majd hozzá. A szegecses női fülbevaló mindenkin jól mutat. Ez sokoldalú kiegészítő és minden korosztály bátran felveheti.

Rengeteg stílus közül választhat, így számos különféle ékszerrel kiegészítheti a kedvenc ruháit. Az ovális arcú emberek homloka olyan széles, mint az arccsontjuk. Ha ilyen az arca, boldog lehet, mert szinte minden típusú női fülbevaló jól fog állni Önnek, ráadásul a lelógó kiegészítők igazán feltűnő megjelenést biztosítanak, ezért érdemes ezeket kipróbálni! Gazdag termékpalettánkon temérdek modellt talál, amiből kedvére válogathat.

Author: Szerkeszto