Gyors segítséget kínál a mobil szélvédőcsere!

mobil szélvédőcsere

Van, amikor olyan jellegű sérülést szenved el az autó valamelyik alkatrésze, hogy azt javítani nem lehet. Amikor ez bekövetkezik, akkor nincs más hátra, mint a mobil szélvédőcsere. Ennek a szolgáltatásnak a keretében a szakemberek házhoz mennek, vagy a munkahelyünk parkolójában végzik el a szükséges munkát. Személyautók esetében elég 30 perc a ragasztó száradásához, ami kulcsfontosságú tényező ebben az esetben.

Nagyobb autók esetében pedig szükség lehet 2, illetve 4 órára kamionoknál. Ezt megéri bekalkulálni, de még mindig jobb így, mint átmenni a városon műhelyt keresve, esetenként vontatót szerezni, ha olyan mértékű a sérülés, hogy azzal nem lehet közlekedni. A mobil szélvédőcsere részleteiről az autouvegjavitas.hu oldalon lehet tájékozódni, vagy érdemes tárcsázni a megadott telefonszámot és máris foglalható időpont. A teljesen felszerelt, guruló műhely minden szükséges felszereléssel együtt érkezik ki.

Ide tartozik az új üveg is, ami kiváló minőségű és élettartam garanciát élvez. A mobil szélvédőcsere a régi, sérült ablak eltávolításával kezdődik. Ami a kiadásokat illeti, megfelelő biztosítás esetén akár teljesen díjmentesen oldható meg a szolgáltatás. Más esetben minimális önrésszel kell számolni, illetve a teljes összeg kifizetésével, ha nincs semmilyen kötvény erre az esetre fenntartva. A mobil szélvédőcsere minden tekintetben megéri az árát, ezért bátran vegyük igénybe és ne kockáztassunk egy komolyabb balesetet, főleg, ha már keresztbe van repedve az üveg, ami minimális hatásra tovább gyengülhet, vagy akár teljesen kitörhet ezzel veszélyeztetve a sofőr és utasok épségét.

Author: nemadmin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük