A Tromox Ukko S igencsak népszerű

tromox ukko s

A most bemutatásra kerülő moped tökéletesen megfelel a városi közlekedéshez. A Tromox Ukko S erős alkatrészekből tevődik össze. Nagyteljesítményű, középre szerelt villanymotorral rendelkezik, aminek a végsebessége 100 km/h. A 203 Nm nyomatékának hála, ezt a sebességet pedig 4,2 szekundum alatt éri el. Ez a segédmotoros kerékpár 55 Ah kapacitású autóipari, prémium aksival van felszerelve. A tápegység 105 km-s távolságot tesz lehetővé. A Tromox Ukko S váza és pajzspáncélja alumíniumból készül. Mivel szimpla lengőkarral rendelkezik, ezért egyszerre könnyű, robosztus és erős.

A felhőkapcsolatnak és a több mint 30 érzékelőnek hála, a jármű állapota folyamatosan figyelemmel követhető. A moped giroszkóppal is fel van szerelve, ami a lopásgátló és az ütközésérzékelő rendszert remekül kiegészíti. A Tromox Ukko S éjellátóval és hátsókamerával rendelkezik, ami fokozza a biztonságot. Az ABS fékrendszere 60 km/h sebesség mellett, 18 m-es féktávolságot biztosít. Az esztétikus, digitális műszerfalon könnyen szemmel tarthatja az aktuális útvonalat és a jármű műszaki adatait. Ha a megvásárlása mellett dönt, akkor biztosan ne fogja megbánni, hiszen rengeteg pénzt spórolhat általa. A Tromox Ukko S fenntartása egyáltalán nem kerül sokba, szóval nem fogja megbánni, ha megvásárolja.

A roller elektromos típusát sokan kedvelik

Mindenekelőtt le kell szögezni, hogy a járművel való közlekedés pozitív hatással van az egészségre és a környezetre. A roller elektromos változataira a pénztárcabarát jellemző illik, hiszen nem kell üzemanyagra költenie. Sok időt takaríthat meg a használatával, mivel elkerülheti a közlekedési dugókban való várakozást. Az előnyei közé tartozik többek között, hogy szinte bárhol feltölthető, így amíg Ön a munkahelyén dolgozik, addig a jármű teljesen ellátható energiával. A roller elektromos változatának használata fizikai aktivitást is igényel, szóval jól jön azoknak, akik ülőmunkát végeznek.

A lábak elnyelik a földből érkező rezgéseket, a vállak stabilizálják a közlekedési eszközt, amit a hátizmok segítenek. A beszerzésével, illetve a rajta való közlekedéssel új szemszögből láthatja a világot. A roller elektromos típusa hasznára lesz, ha közelebbről szeretné felfedezni a várost, hiszen szélesíti a látókört. Bármelyik korosztálynak ideális választás lehet. Kiváló ár-érték arányban szerezhető be. A maximális sebessége 20 km/h, de ennél vannak erősebb teljesítményűek is. Háromféle sebességállítás áll rendelkezésre. A roller elektromos változata Li aksival működik. Az akkumulátor kapacitása modellenként eltérő, szóval a vásárláskor ezt a tényezőt figyelembe kell venni.

Author: Szerkeszto