A hajhullás okai többféle tényezőtől függenek

hajhullás okai

A hajhullás emberek millióinak okoz gondot. A hajvesztés elleni szerek gyártóinak sincs könnyű dolguk, hiszen a hajhullás okai mögött számtalan tényező állhat. Ez a folyamat ráadásul elkezdődhet egészen fiatalon, vagy a későbbi években. Az okok roppant szerteágazóak. Lehet szó csupán vitaminhiányról, ami viszonylag egyszerűen orvosolható, de a hulló tincsek mögött állhatnak hormonális problémák, amelyek már nem annyira könnyen kezelhetőek. A Varga készítmények esetében azonban teljesen mindegy, hogy mik a hajhullás okai, mert minden helyzetben tudnak segíteni. A számtalan pozitív vásárlói visszajelzés is erre mutat.

Ha szeretnénk maximális hatást elérni minél gyorsabban, akkor tanácsos a Varga cseppeket a samponnal egyidejűleg alkalmazni. A hajhullás okai tehát visszavezethetőek a stresszes életmódra, egészségtelen táplálkozásra, a haj mechanikai roncsolására, a hormonális egyensúly megbillenésére. A megoldás minden esetben ugyanaz, a Varga hajhullás elleni termékcsalád. A hajhullás okai ugyanis mindig az alapoknál keresendőek, jelen esetben a hajgyökereknél. Ha ezek ugyanis nem jutnak elég vitaminhoz és nyomelemhez, akkor bizony elindul a hajritkulás folyamata.

A kopaszodás okai nagyon sok esetben genetikai okokra vezethetőek vissza

Sokan úgy gondolják, hogy a hajvesztés a nőknek jelent nagy problémát, pedig a férfiak zömét is zavarja a kopaszodás. A kopaszodás okai a férfiak esetében hormonális eredetűek, amelyek szoros összefüggésben állnak a genetikával. Megfigyelhető ugyanis, hogy egyes családokban örökletes jelenség a férfiak hajhullása. A más néven androgén alopecia jellegzetes mintázatot mutat: a haj nem egyenletesen ritkul, hanem egyre magasodó sima homlok vagy a fejtetőn terjeszkedő kopasz folt formájában jelentkezik. A kopaszodás okai ilyenkor a hajtüszők érzékenysége a férfi szervezet által előállított hormonokra.

Ezzel az érintettek általában tisztában vannak, azonban a kérdés, hogy mit tehetnek ellene? A Varga hajhullás elleni termékcsalád az androgén alopecia esetében is igen hatékony. A termékcsalád gyógynövényes samponjai és a cseppek használatával megszűnnek a kopaszodás okai, a hajhagymák elhalása. A koffeines sampon szintén kiváló az ilyen jellegű hajvesztészre. A legbiztosabb és ár/érték arány szempontjából legjobb választás a Varga hajhullás elleni intenzív kúra, ami tartalmaz 4 darab gyógynövényes cseppet és 2 koffeines sampont hajhullásra. Természetesen a termékcsalád többi csomagja is remek választás, független attól, hogy mik a kopaszodás okai.

Author: Szerkeszto