Tényleg megéri négyévszakos gumit vásárolni?

négyévszakos gumit

 

Vezetési stílusától függően lehet, hogy pont az ilyen autógumik érig meg a legjobban Önnek. A. négyévszakos abroncsokat azoknak ajánlják, akik ritkábban használják az autókat és igazán havas időjárás esetén ki sem mozdulnak. Ha télen nem igazán használják a gépjárműveket akkor bátran választhatják a 4 évszakos abroncsot. A gumidirect weboldalán most is elérhetők ezek az abroncsok, hiszen Magyarországon is egyre többen választják ezt az abroncstípust. Legnagyobb előnye, hogy nem kell évszakonként lecserélni és nem kell a csere következtében 4 abroncs tárolásáról gondoskodni.

Jelenleg 42 900 Forintos áron érhető el a BridgestoneA005 WeatherControl 195/45 R16 abroncsa. A négyévszakos autógumit most szett vásárlása esetén ingyen házhozszállítják. A Barum Quartis 5 négyévszakos abroncsa egy változó és növekvő piaci igény által életre keltett fejlesztés. A fejlesztők azoknak a gépkocsivezetőknek fejlesztették az abroncsot, akik főleg a városi forgalomban közlekednek és nem tesznek meg egyszerre nagy távolságokat. Hosszanti mintázati árok, nagyméretű vállblokk és sűrű mintázati blokkok jellemzik az abroncsot. A Barum 155/65R14 abroncsát most 13 590 Forintért kínálják. A jó vízelvezetéssel rendelkező abroncs megfelelő társunk lehet, ha tényleg nem teszünk meg hosszabb távokat és télen inkább a tömegközlekedési eszközöket vesszük igénybe.

 

A négyévszakos abroncsok közül a Falken 36 800 Forintos áron érhető el. Az AS200 négyévszakos EuroAll Deason abroncs egy japán abroncs. A Falken márkát ma a Goodyear csoport gyártja. A 225/50R17 98VXL abroncsot bárki azonnal megvásárolhatja a gumidirect webáruházában. 26 500 Forint a Hankook Kinergy 4S 2 H750 165/60 R14-es abroncsa, amelynek segítségével nyáron száraz és nedves felületen is biztonságosan közlekedhetünk. A téli időszakban is képes kiemelkedő teljesítményt nyújtani, hiszen a mintázat lamellái ezt lehetővé teszik. Az abroncsak havas és jeges útviszonyok között is útnak indulhatunk, de itt is fontos megemlíteni, hogy hosszabb utazásokra ne vállalkozzunk a téli időszakban. Minimális gördülési zaj és nagyobb vezetési élmény jellemzi az abroncsot.

Author: nemadmin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük