Mire figyeljünk a CDB olaj vásárlásánál

Egyre többen fedezik fel a CDB termékek gyógyító, nyugtató hatásait.  A CDB olaj termékek egyre népszerűbbek, nemcsak webáruházak forgalmazzák, de a CDB olaj Budapest egyre több gyógynövényboltjában is kapható, mint táplálékkiegészítő. A legfontosabb szempontok a CDB olaj választásánál, hogy mindig olyan terméket vásároljunk, ahol pontos tájékoztatást kapunk a hatóanyagtartalomról milligrammban, ne elégedjünk meg a %-os megjelöléssel.
Minden termék címkéjén megtalálható és elérhető kell hogy legyen a CBD Olaj hatóanyag tartalmának adagonként meghatározása, valamint  a licensszel rendelkező gyártó/forgalmazó honlapján is szerepeljenek. A tünetek enyhítésére az adagolást a legalacsonyabb ajánlott adaggal kell kezdeni és addig növelni míg el nem elérjük a kívánatos hatást.

Először érdemes a testsúly alapján meghatározni az adagolást, majd megfigyelni szervezetünk reakcióját az adott CDB mennyiségére. Majd fokozatosan növelni addig, amíg el nem érjük a számunkra megfelelő szintet. Természetesen ez a szint egyénenként változó és nagyban függ milyen egészségi problémával küzdünk, mint például, alvászavar, szorongás, depresszió, ízületi fájdalmak, különböző bőrproblémák.

Kutatások alapján már eredmények igazolják, hogy szerepe lehet a rákmegelőzésében, illetve megakadályozhatja a rákos sejtek tovább szaporodását a testben. Már vannak olyan tapasztalatok arra nézve is, hogy az epilepszia és a Parkinsor kór tüneteit is képes csökkenteni.

 

Author: nemadmin