Keressen az arcbőrének megfelelő hidratáló krémet!

hidratáló krém

A tél beköszöntésével alkalmazkodni kell a hidegebb időjáráshoz. Ez azt jelenti, hogy a sapka és sál mellett, előkerül a hidratáló krém is, ami meggátolja a bőr kiszáradását. Hiába fogyaszt a javasoltaknak megfelelően rengeteg vizet, a bőr így is képes kiszáradni, hiszen a hideg idő miatt úgymond kicserepesedik. Ezért olyan tápláló hatóanyagokat kell felvinni, amelyek meggátolják a további kiszáradást. A hidratáló krémnek van arcbőrre és kézre felvihető típusa, de természetesen a teljes testet is ápolhatja. Ezáltal a bőre egyszerre lesz selymes és kellemes illatú.

Nagyon sok természetes összetevőt használnak fel a különböző termékek előállításához, aminek következtében egyre több a natúrkozmetikum. Ez a környezetnek és az emberi szervezetnek is sokkal jobb, mint a vegyszerekkel ellátott példányok. Ha szívesen tudna meg többet a natúrkozmetikumokról, akkor látogasson el a Medinatural weboldalára! Itt számtalan hidratáló krémet fog találni, amelyek jótékony hatással vannak az arcbőrre. Nagyon sokan kedvelik például a C-vitaminnal ellátott típust, mert nemcsak hidratál, hanem feszesít és fiatalít. Szokták használni ránctalanításhoz, illetve az arcbőr frissítéséhez. Persze számtalan egyéb hidratáló krém van a piacon. Sokszor igen nehéz választani, azonban mindig a bőrtípust tartsa szem előtt!

Elérhetőek a webáruházban az illóolajok

Nagyon sok területen felhasználják ezeket a készítményeket, mert remek hangulatot teremtenek. Ráadásul nagyon kevés elég az illóolajok felhasználásakor, ezért igen sokáig fog kitartani az apró üvegcse. Használhatja illatosítóként a lakásában, de belecsempészheti a mindennapi szépségápolásba is. Azt tudni kell, hogy az illóolajok nagyon erős koncentrátumban kaphatóak, ezért semmiképpen ne vigye fel egyenesen a bőrére! Mindenképpen hígítani kell, legyen szó vízről vagy egyéb krémekről.

Például a teafaolaj koncentrátumot egy lavor vízbe szokták oldani, hogy elpusztítsa a gombákat a lábfejről. A borsmenta illóolajat csepegtesse a vizes vattára, majd törölje meg az arcát. Ezáltal felfrissítheti a bőrét, valamint táplálhatja azt. Több módja van tehát annak, hogy miként használja fel a természetből kinyert olajokat, amelyek jótékony hatással vannak az ember szervezetére. Bátran látogasson el az említett honlapra és vegye szemügyre a kínálatot! Az illóolajok mellett, számtalan egyéb készítményt fog találni. Legyen szó arcpakolásról vagy samponról, mindegyik termék természetes alapanyagokat tartalmaz, ezért nem fogja terhelni a szervezetét felesleges vegyszerekkel.

Author: Szerkeszto