Hogyan lehet megvédeni a katalizátort

A katalizátor segíti az üzemanyag tökéletesebb égését a motorban, mindemellett hozzájárul a kipufogógázok károsanyag-tartalmának csökkentéséhez.

Az autóm legutóbbi szervizelésénél a szerelő javasolta, hogy szerezzek be tisztító adalékot. Persze arra is volt javaslata, ezt honnan, melyik cégtől. Az útmutatása alapján jutottam el az alábbi szavak segítségével a webáruházba: olajwebshop, katalizátor. A kereső rögtön kidobta a honlapnál azt a terméket, amire nekem szükségem van.

Ez a termék a benzines katalizátor tisztító adalék, 300 ml-es kiszerelésben. Ez az adalék védi a katalizátort a korom eltömődéstől, tisztítja a befecskendező rendszert, illetve az égésteret is. Az égésjavító egyből, közvetlenül működik, így a szennyező anyagok azonnal redukálódnak. Azért előnyös ilyet használni, mert mint megtudtam, a tiszta motor kevesebb üzemanyagot használ el, és kevesebb szén-dioxidot bocsájt ki.  Ezeken felül megakadályozza az üzemanyagrendszerben a korróziót.

A részletek között megtalálhatóak a tulajdonságai, amik további érvek lehetnek a megvásárlására, például: tisztítja a keverék előkészítő rendszert, a szívószelepeket, az égésteret, tartós hatása van, turbófeltöltőkkel és katalizátorokkal tesztelt, és garantálja az alacsonyabb üzemanyag elhasználódást.

Feltüntetik a veszélyességi besorolás információit, valamint díjmentesen hívható sürgősségi telefonszám is van feltüntetve.

Az adalék minden katalizátoros benzinmotorhoz megfelelő, legfőképpen megelőző védelem szempontjából. A megvásárolható flakon tartalma 300 ml, mely maximum 70 l üzemanyaghoz elegendő. Hatása legfeljebb 2000 km-ig tart.

A téma kapcsán én sok új dolgot tanultam a katalizátorokkal, és azzal kapcsolatban, hogyan lehetséges azokat megvédeni. A megvásárolni kívánt adalék gyártója viszont már korábbról ismerős volt, a Liqui Moly, és azt tudom, hogy a termékeik mind nagyon magas minőséget képviselnek. Az ára nagyon jó, úgyhogy nálam már kosárba is került.

Author: nemadmin