Hatékonyan alkalmazható a folyékony műgyanta

folyékony műgyanta

A csináld magad megoldások között megtalálhatók a különféle hidgburkolási metódusok, amikkel a legtöbben már kis odaadással könnyen elboldogulnak. Alapvetően a felületek előkészítése okozhatja a nagyobb problémát, majd a többi teendő, már adja magát. A gyakran megmutatkozó szakember hiány miatt, nem mellesleg a magas kiadások csökkentése érdekében inkább a saját kezükbe veszik sokan a dolgokat. Amit nem érdemes kihagyni a sorból, az nem más, mint a folyékony műgyanta célirányos alkalmazása.

Az olyan helyiségekben, ahol a nedvességnek több szerep jut ezzel előzhető meg sikeresen a betonba való víz beszivárgása. Egy zuhanyzóban, de az egész fürdőszobában, konyhában, nyitott teraszokon pedig egyértelműen gondolni kell a folyékony műgyanta terítésére a kiegyenlítő réteget követően. A beszerzése tehát sohasem maradjon el.

A folyékony műgyanta sikeres alkalmazása

A folyékony műgyanta voltaképpen nem más, mint egy könnyen kenhető vízszigetelő komponense. Nem véletlenül szokták még a köznyelvben folyékony fóliának nevezni. Előre kevert anyagról van szó, ami a kiegyenlítő rétegek alapozását követően 2 rétegben eloszlatva váltja be a sikerrel a hozzá fűzött reményeket. A folyékony műgyanta nagy előnye használat során, hogy nem kell külön bekeverni, így a megmaradt komponens eltehető a későbbi munkákra. Nincs pazarlás. Közvetlenül a ragasztóréteg alá vihető fel.

Betömíti a pórusokat és áthidalja a kisebb repedéseket. Rugalmas mivoltából adódóan a nagyobb terhelést is jól viseli. Gyorsan szárad, ezért viszonylag hamar lehet rá dolgozni. A folyékony műgyanta kiegészülve hajlaterősítő szalaggal, csökkentet nedvszívó fugával, dilatációs hézagtömítővel, flexibilis ragasztóval kellő gátat szab a vízszivárgásoknak.

Author: nemadmin