Férfi cipő sokféle változatban

férfi cipő

A modern életstílus követői nemcsak a divatra, hanem alapvetően a kényelemre és a lezser ruházatra helyezik a hangsúlyt, ami fokozottan igaz a férfi lábbelik világára is. A cipőgyártói trendek pedig folyamatosan követik a fogyasztói szokásokat, így megannyi férfi cipő szolgálja az egészséges séták, egyéb szabadidős tevékenységek iránti igényeket. Viszont az is fontos, hogy az elegáns eseményeken is helytálljanak az uraknak szánt modellek, hiszen a jól kiválasztott cipő a ruhatár alapdarabjának számít. A kényelmet minden úr szereti, sokan nem is hajlandóak felvenni azt a lábbelit, amelyik egy picit szorít vagy itt-ott nyomja a lábakat.

Tehát, a férfi cipő mindig tökéletesen komfortos kell legyen ahhoz, hogy a tulajdonosa szívesen viselje és ne kerüljön a szekrény legaljába kihasználatlanul. Szerencsére vannak sportos és elegáns alkalmi cipők, amelyek nagyon jó szolgálatot tesznek a mindennapokban az év bármelyik szakában. Ezek a fazonok ugyanis viselhetőek, illenek nadrágokhoz legyen az hosszú vagy rövid, farmerhez, könnyű nyári öltözékhez egyaránt. Mindazonáltal keresett a rendkívül praktikus, vízálló férfi cipő is, aminek vízállóságáról az impregnált bőrökön túl, a lábbeli felső része és a bélésanyagok közé bedolgozott GORE-TEX membrán gondoskodik.

Akciós férfi bakancsok a takarékosság jegyében

A cipőboltok sokszor hirdetnek akciókat és ezeket kihasználva, jelentős összeggel kevesebbért juthatunk hozzá kiváló minőségű lábbelikhez. Például a sepa.hu webáruházban jelenleg az akciós férfi bakancsok jelentős árkedvezménnyel szerezhetőek be. Egyes modelleknél több mint 10 000 Ft-ot meg lehet spórolni, bárhogy számoljuk is, ez már egy számottevő összeg. Nem mindegy, hogy mennyi pénzt kell kiadnunk egy lábbelire, mert senkinek nem potyog az égből a pénz. A webshop akciós férfi bakancsok osztályán szebbnél szebb fazonok lelhetőek fel, például a Bugatti A5V30 6000 divatos lábravaló.

Ez egy barna, természetes nappa bőrből előállított, fűzős bakancs, ami a belső oldalán cipzárral van ellátva. Kivehető, cserélhető, puha latexhabos talpbetéttel rendelkezik, rendkívül elegáns fazon. Eredeti ára 36 995 Ft volt, a mostani, eladási összeg pedig mindössze 25 897 Ft. Tehát a kedvezmény összege egész pontosan 11 098 Ft-ra rúg. Persze a promóciós kategóriában egyéb bokacipők, bakancsok is szerepelnek, a választék meglehetősen széles. Van vízálló férfi bakancs is 30%-al olcsóbban, ami a havas, latyakos, esős napokon, utakon is szárazon tartja a lábakat. Sőt, az akciós férfi bakancsok ezen kiváló példánya téli kirándulás, szánkózás idején is állja a sarat.

Author: Szerkeszto

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük