Tudott-e Böröcz László a felcsúti Fidelitas-akcióról?

Beteg kisfiú képével él vissza az ifjú Fidesz Orbán falujában

 Az Együtt szerint Böröcz László Fidelitas-elnöknek le kell mondania tisztségéről, akár tudott arról,hogy a felcsúti szervezet egy beteg kisfiú képével folytat lájkvadászatot, akár nem. 

Beteg kisfiú képeivel gyűjti a lájkokat a felcsúti Fidelitas – adta hírül a 444. A lap által idézett felhívás szerint „A Felcsúti Fidelitas annyi forintnak megfelelő összeggel támogatja a beteg kisfiú – Táltos – műtétjét, amennyien február 11. 18:00-kor összesen lájkolják a Felcsúti Fidelitas facebook oldalát”.
A megtévesztő lájkvadászat akkor is kifogásolható lenne, ha a Fidesz ifjúsági szervezete nem egy beteg kisfiút használna fel erre, hanem kiscicás videókat. Így azonban nem egyszerűen etikátlan, hanem visszataszító is, amit csinálnak. Különösen szép a történetben, hogy nem máshol teszik ezt, mint Orbán Viktor falujában.
Az Együtt felszólítja Böröcz László Fidelitas-elnököt – aki egyébként úgy vált hírhedté, hogy családja érdekeltségei öt trafikot nyertek a koncessziók kiadásakor –, hogy azonnal adjon választ: hány helyi Fidelitas-oldalon zajlik még a megtévesztő lájkgyűjtés? Volt-e tudomása a felcsúti akcióról?
Az Együtt szerint a Fidelitas elnökének le kell mondania tisztségéről. Ha tudott róla, akkor azért, ha pedig nem tudja, mi történik az általa vezetett szervezetben, akkor azért.

Budapest, 2016. január 29.