Trócsányi miniszter felesége az orbáni gőg új mintaképe

Trócsányi miniszter házánál tüntettek a devizahitelesek, amikor a ‘gazságügyi miniszter felesége leslagozta őket. Trócsányiné hozta a CÖF-ös hisztik mélységeit, ezzel az orbáni gőg új mintaképe lett.

Amint arról a 12.kerulet.ittlakunk.hu beszámolt: a napokban ismét tüntettek a “Nem adom a házamat” mozgalom aktivistái, a “sárgapólósok”, a Mártonhegyi úton, Trócsányi László igazságügy-miniszter házánál. A csoport főleg olyan devizahiteleseket tömörít, akik az általuk fölvett devizahitelek jelentősen megemelkedett törlesztőrészleteit képtelenek visszafizetni a bankoknak. A csoport egyik szóvivője Trócsányit megalkuvó, népét eláruló értelmiséginek, illetve bankárminiszternek nevezte.

Tórcsányi felesége, aki a kertben öntözött, a slagot esetenként az utca felé irányította és lefröcskölt néhány tüntetőt. Ebből aztán heves szóváltás alakult ki, amit a tüntetők meg is örökítettek. A miniszter felesége például azt kérdezte az egyik leslagozott hölgytől – miután a tüntető számon kérte őt a pofátlan locsolásért -, hogy “esőben mi történik magával” majd azt javasolta, hogy menjenek vissza ahhoz, aki fizeti őket.

Szegény Trócsányiné abban szocializálódott az egyik legtehetségtelenebb igazságügyi miniszterként ténykedő férjével, hogy valaki csak akkor tesz valamit, ha fizetnek érte. És úgy gondolja, hogy a NER egyik díszhuszárja feleségeként ordináré módon slaggal fröcsölhet le bárkit közterületen, ha neki úgy tetszik.

Ez az alpári gőg szűrődik át a rezsim minden ténykedésén. Akkor is, amikor cöfös nénik, rezsiszilárdok és bayerzsoltok harcolnak az éppen habonyilag kipécézett álellenségel, és akkor is, amikor az Orbán-rezsim intézményesítve próbál eltiporni egyetemet, médiát, önkormányzatiságot, civileket és bárkit, aki fennakad a putyini mintára épülő diktatúra szűrőjén.

De elég volt Orbán és maffia-kormánya elnyomásából, találkozzunk augusztus 20-án 16 órakor a Szabad sajtó útján, hogy együtt üzenjük meg az Orbán-rezsimnek: nem adjuk a függetlenségünk és nem hagyjuk, hogy tovább lopják a közös jövőnket!