Trócsányi feleségével bünteti Orbán Brüsszelt?

Friss hír: Brüsszelben képviselheti hazánkat Trócsányi miniszter slagolós felesége, vagyis a CÖF-ös hisztik mélységeinek fröcskölős dámáját, az orbáni gőg új mintaképét máris kitüntette a rendszer. Vagy Orbán a pisilő fiú mintájára egy slagos asszonnyal bünteti azt a csúnya, rossz Brüsszelt?

(képek forrása: hargitamegye.ro / youtube.com)

Alig egy hete történt, hogy Trócsányi miniszter házánál tüntettek a devizahitelesek, amikor a ‘gazságügyi miniszter felesége leslagozta őket. Erre most arról ír a Magyar Nemzet, hogy Brüsszelben kapott új munkát Trócsányi Lászlóné, aki a brüsszeli magyar nagykövetségen dolgozik majd, de – egyelőre – nem diplomata státusban, hanem belga–magyar vonatkozású adminisztrátori feladatokat láthat el, anyakönyvezési ügyekkel, útlevélkérelmekkel és hasonlókkal foglalkozhat.

Milyen tipikus ez a sztori a vérciki slagolós incidens után, nem?

Orbán lopós kreténkormánya nem csak a lopásban világbajnok, nem csak pofátlanságban verhetetlen, de abban is, hogy a dilettantizmust is világcsúcsra járatják: a hollandoknak kis híján hadat üzenő Szijjártó Péter Putyin-ügyi miniszter Trócsányi slagos feleségének Brüsszelbe telepítésével újabb külügyi “sikerrel” büszkélkedhet… de az is lehet, hogy Orbán volt az ötletgazda, a Manneken Pis (Pisilő Fiú) mintájára egy slagos asszonnyal bünteti azt a csúnya, rossz Brüsszelt.

Ha ez a rezsim rehabilitációja slagos Trócsányinének, akkor egyszer még azt is megélhetjük, hogy Kerényi beemeli a fröcskölős dámát Bayer mellé a fideszes tufa-panoptikumba is.

Viszont mi az Együttben úgy gondoljuk, hogy Szijjártó Péter dilettantizmusa nemcsak árt hazánknak, de újabb lépés Magyarországnak az Európai Unióból való kifelé vezető úton. Az Orbán-kormány folyamatos nemzetközi vagdalkozása, Szijjártó Péter külügyi fogalmatlansága pedig még magányosabbá, még kiszolgáltatottabbá teszi hazánkat.

Hajdu Nóra, az Együtt alelnöke szerint Magyarország diplomáciai kapcsolatainak ostoba lerombolása helyett a magyar kormánynak inkább meg kellene fontolnia a távozó nagykövet szavait, és okulnia kellene abból, hogyan is látják a magyar kormányt nemzetközi partnereink.

Ahogy az imént Juhász Péter is bejelentette: az Együtt hétfőn mobiltüntetéssel várja a Magyarországon túl sokat tartózkodó diktátort, Vlagyimir Putyint, vagyis egész nap odamegyünk, ahol éppen Putyin tartózkodik, és hangosan adjuk a tudtára, hogy mi nem kérünk az Orbán által tőle lízingelt diktatúrából. Csatlakozz Te is hozzánk!