alairas-gyujtes-head-03

Követelem, hogy a kormány és Rákosmente Önkormányzata, a Makovecz-templom építésére szánt 500 millió forintot a kerület egészségügyi és oktatási fejlesztésére, valamint felújításokra fordítsa!

EGYÜTT: MAKOVECZ-TEMPLOM HELYETT MŰKÖDŐ RÁKOSMENTÉT!

Az Együtt aláírásgyűjtő akcióba kezdett annak érdekében, hogy a Kormány azonnal módosítsa a 2017-es költségvetést, találjon megoldást a kórházak és oktatási intézmények görgetett és újratermelődő adósságának problémájára!

Az Együtt aláírásgyűjtő akcióba kezdett annak érdekében, hogy a Kormány és Rákosmente Önkormányzata azonnal álljon el a Makovecz-templom építésének tervétől, találjon megoldást a rákosmentei egészségügyi ellátás és oktatási intézmények, valamint a kerületi infrastruktúra problémáira!

Elutasítjuk, hogy amíg a XVII. kerületnek nincs megfelelő orvosi ügyelete, és  a 10-15 éve csatornázatlan és aszfaltozatlan utcák rendbetétele még mindig várat magára, addig az Önkormányzat a Kormánnyal közösen több mint 6 milliárdot költ stadionra, és további 500 milliót templomépítésre.

Felesleges beruházások helyett működő Rákosmentét!

Ha egyetért, írja alá az aláírásgyűjtő ívet kitelepüléseinken vagy támogassa javaslatunkat alább az online támogatói ívet kitöltve!

Írd alá a petíciónkat itt a weblapon!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Lakhely irányítószáma (kötelező)

A a petíció aláírásának elküldése előtt kérjük fogadd el az adatvédelmi nyilatkozatot a következő sor elején lévő négyzet bejelölésével!

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot

footer-pixel-02