X

Támogasd az Együtt – a Korszakváltók Pártját!

Számítunk rátok!

A bankszámlaszám, ahova az adományodat küldheted: 

OTP Bank 11784009-20603887

IBAN: HU83117840092060388700000000
SWIFT kód: OTPVHUHB

 

Az előttünk álló politikai küzdelmek költségeit, az állami támogatáson felül, kisösszegű adományokból is fedezzük. Ehhez a Te segítségedre is szükségünk van!

Nincs túl kis adomány, már havi ezer forint is rengeteget számít!

 

Átláthatóság mindenekelőtt!

Az Együtt a párt- és kampányfinanszírozás tekintetében is komolyan veszi a korszakváltást. Nekünk nincs rejtegetnivalónk, mi minden adományról megmondjuk, honnan van. Nálunk nincsenek mutyik, nincsenek „homályos hátterű támogatók”, ahogy az ellenfeleink sulykolni próbálják.

Sajnos, a törvény nem teszi lehetővé, hogy a ma már elterjedt PayPal és hasonló rendszerek segítségével, illetve kártyás fizetéssel is adományozhass. A pártfinanszírozási törvény értelmében, pénzbeli támogatást csak belföldi és külföldi banki átutalás formájában fogadhatunk el.

Az egy naptári év alatt adott 500.000 forintot meghaladó adomány vagy támogatás esetén a támogató nevét a párt köteles külön feltüntetni az éves gazdálkodásáról készített pénzügyi kimutatásban, valamint köteles azt közzétenni minden év április 30-ig a Magyar Közlönyben. A támogató nevét és lakcímét minden esetben olvashatóan kell feltüntetni a befizetési igazoláson, valamint közleményként a „támogatás” szót meg kell jelölni, különben a pénzt sajnos nem tudjuk elfogadni.

Ha interneten utalnál nekünk pénzt, itt találod a bankok oldalait:
OTP
K&H
CIB Bank
Citibank
Budapest Bank
AXABank
MKB Bank
FHB Bank
UniCredit Bank
Erste Bank
Raiffeisen Bank
Magnet Bank

Az Együtt negyedévente nyilvánosságra hozza a párt kiadásait és bevételeit, mert nem csak beszélni kell a pénzügyi átláthatóságról, hanem cselekedni is:

2016/ I. negyedév

2016/ II. negyedév

2016/ III. negyedév

2016/ IV. negyedév

2017/I. negyedév

2017/II. negyedév

2017/III. negyedév