Tabáni kávézás: Bayer Zsoca megijedt

Bayer Zsolt kedden meghívott “mindenkit, minden érintettet” egy kávéra május 15-én, délelőtt 11 órára a Tabáni Gösserbe, mert nem egyedül akarja elvinni a hazai közbeszéd áldatlan állapotáért a balhét. Jeleztem, hogy én is ott leszek. Bayer erre beijedt, és azt üzente blogján, nem örül annak, hogy én is megyek, sőt nem is hívott. Itt a válaszom erre Orbán kis kegyencének, Zsocának.

Április 12-én még ezt üzente teli szájjal Bayer Hont Andrásnak és nekem:

„Drága hőscincér arcú Bandi, semmi Buda környéki fotel, egyenesen Buda kellős közepe, gyere, rendezzük le, hozhatod a Berkecz Balázst is, ha duhaj, nábobos jókedvem épp engedi, még lábujjhegyre pipiskedve, összekapaszkodva a seggemet is kinyalhatjátok.”

Néhány hét hallgatás után most itt van Bayer legfrissebb üzenete a keddi, mindenkinek szóló kávémeghívás után:

“Örülök, hogy Gulyás Márton igent mondott, így már van értelme a dolognak. Annak kevésbé örülök, hogy Berkecz bejelentkezett, őt a kutya sem hívta, de hát, van ilyen típus, akit soha, egyetlen házibuliba meg nem hívtak, mégis mindig megjelent, és mindjárt a zenét is elkezdte keverni. Sebaj, remélhetőleg nem hozza a fütyülőjét, ugyanis most beszélgetésre készülünk.

Akkor a megbeszéltek szerint, várok mindenkit hétfőn, a megbeszélt helyen. És a Gösser is szívesen lát bennünket.”

És itt van az erre írt válaszom:

Drága Zsoca! Tekintettel arra, hogy gyáván kussolsz a nagyszájúskodásod óta, eredetileg azt gondoltam, adok egy esélyt neked, hogy személyesen tisztázzuk azt a helyszínt és időpontot, amire a kényesebb gyomrú Hont kolléga is el tud jönni. De látom megijedtél. Ne aggódj, csak beszélgetni megyek. Tudom, ennek sem örülsz, de a legcsekélyebb szándékom sem volt örömet szerezni neked.