Pofátlanabb módon már nem is tömhetnék EU-s pénzzel Matolcsy rokonainak a zsebét

Az Együtt vérlázítónak tartja, hogy 498 millió forint EU-s támogatást kap Matolcsy György jegybankelnök fia. A Fidesz-rezsimben nem számít a szaktudás, csak az uram-bátyám viszonyoknak megfelelően a saját családtagjaik, haverjaik és strómanjaik zsebeinek a tömése. A Fidesz-kormánynak be kell végre fejeznie a rokonok helyzetbehozását!

A Magyar Nemzet arról számolt be, hogy a Balaton Bútorgyár 498 millió forint támogatást kap az Európai Unió Versenyképes Közép-Magyarország operatív programjának forrásaiból. Nem meglepő módon a gyár nem másé, mint Matolcsy György fiáé, Matolcsy Ádámé.

Az Együtt felháborítónak tartja, hogy a fideszes politikusok, haverok, rokonok busás állami és EU-s forrásokból tömik ki egymás zsebét. A Fidesz-rezsimben nem számít a szaktudás, csak az uram-bátyám viszonyoknak megfelelően a saját családtagjaikat gazdagítják a magyar adófizetők pénzéből.

Elég volt a haverok, rokonok, strómanok pénzeléséből, a Fidesz-kormánynak be kell fejeznie végre a rokonok helyzetbehozását!

Budapest, 2017. szeptember 27.