Pataki Márton: Tarlós a következmények nélküliség főpolgármestere

Reakció Tarlós István sajtótájékoztatójára

Pataki Márton, az Együtt budapesti elnöke szerint azzal, hogy Tarlós István nem menti fel Dabóczi Kálmánt, magára vállalta a felelősséget azért, ami eddig történt a BKK online értékesítési rendszerének ügyében. Az Együtt budapesti elnöke felszólítja Tarlós Istvánt, hogy következmények nélküli politizálás helyett vonja felelősségre a BKK botrányainak felelőseit.

Tarlós István főpolgármester mai sajtótájékoztatóján azt nyilatkozta, hogy esze ágában sincs kezdeményezni Dabóczi Kálmán, a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatója felmentését a BKK online értékesítési rendszerével kapcsolatos botrányok után.

Pataki Márton szerint azzal, hogy Tarlós István nem menti fel Dabóczi Kálmánt, bebizonyította, hogy ugyan olyan, mint a többi kormánypárti politikus: csak az számít, ki kinek az embere, a fideszes maffia-kormány kiszolgálóinál senkit nem érdekel a valós teljesítmény és szaktudás. Ezzel a lépéssel Tarlós István magára vállalta a felelősséget mindazért, ami eddig történt a BKK online értékesítési rendszerének ügyében.

Elég volt a következmények nélküli vezetésből! Felelősségre kell vonni azokat, akik engedélyezték a gagyi, biztonsági hibákkal teli online értékesítési rendszerük megrendelését és aktiválását.

Budapest, 2017. július 27.

Pataki Márton 

az Együtt budapesti elnöke