Orbán vágóhídra megy, segítünk, hogy betaláljon!

Orbán Viktor vidékre merészkedik, nem is akárhova, vágóhídra megy. Mi is segítünk, hogy Orbán odataláljon, ezért félpályás útlezárással “tisztelgünk” Európa legkifütyültebb politikusa előtt. Kíváncsi vagyok, hogy betiltják-e a tüntetést vagy Bayer Zsolthoz hasonlóan egy hátsó bejáraton próbál majd elbújni a felcsúti disznótorok királya.

(az eredeti kép forrása: blikk.hu)

Ma hivatalosan is bejelentettem a Mohácsi Rendőrkapitányság vezetőjének, hogy az Együtt a mohácsi Pick Márk úton tervez félpályás útlezárás formájában tiltakozni április 25-én kedden délelőtt az elnyomó rezsim ellen, Orbán Viktor és kormányának politikája ellen. Kíváncsi vagyok, hogy betiltják-e a tüntetést vagy Bayer Zsolthoz hasonlóan egy hátsó bejáraton próbál majd elbújni a felcsúti disznótorok királya.

Orbán egyébként a hivatalos program szerint 10:15 és 10:25 között mond beszédet a 2,7 milliárd forintos állami támogatással létesített üzemben.

Az állami támogatással épült gigaberuházás azonban van akinek rendesen betett. Mint arról a Magyar narancs is részletesen beszámolt még 2013-ban: az 1992-ben alapított mohácsi húsfeldolgozó, a Pikker Kft. párhuzamosan a megavágóhíd fejlesztésének bejelentésével és a beruházás előkészítésével máris elvesztette az egyik legnagyobb üzleti partnerét, és 2013 végén már csődeljárást kért maga ellen. Pedig a Pikker az elmúlt évtizedek egyik mohácsi sikertörténete volt.