Németh Szilárd alkalmatlan bármilyen pozíció betöltésére

Németh Szilárd elismerte, hogy hazudott, amikor azt nyilatkozta, a Nemzetbiztonsági Bizottsághoz fordult azt kérve, világítsák át a “Soros-hálózattal együttműködő” szervezeteket. A NAIH megkeresésére ugyanis úgy nyilatkozott a fideszes politikus, betartva a jogszabályokat, valójában soha nem adott utasítást a titkosszolgálatoknak intézkedésre.

Immár bizonyított, hogy Németh Szilárd tudatosan vagy felelőtlenül félre akarta vezetni a magyar embereket. Bármelyik is igaz, bizonyítja Németh Szilárd alkalmatlanságát arra, hogy bármilyen felelős pozíciót betöltsön. Nyilatkozatával ártott mind a nemzetbiztonsági szolgálatok munkájának, illetve megítélésének, mind pedig a megfélemlített, fenyegetett magyar embereknek és civil szervezeteknek.

Németh Szilárd nyilatkozatával ráadásul leleplezte a Fidesz tisztességtelen harcát a civilek és a szabad sajtó ellen: ő vádol hazugsággal és a magyar érdekekkel ellentétes cselekedettel tisztességes civileket és újságírókat, miközben éppen ő lepleződött le nyílt színi hazugságával.

Németh Szilárdnak a civilek és a független sajtó további vegzálása helyett bocsánatot kellene kérnie a magyar emberektől, ha már önmagától nem távozik a közéletből.

Budapest, 2017. augusztus 3.