Mészáros a világ legjobban teljesítő Orbán strómanja

Részvényeinek értékei is csak miniszterelnöki segítséggel szárnyalhatnak

Az Együtt szerint Orbán Viktor meglopja a magyarokat Mészáros Lőrincen és a neki juttatott milliárdos közbeszerzéseken keresztül. Ezért lehet mára a világ legjobban teljesítő részvénye a 100 millió dollár fölötti kategóriában Mészáros Lőrincé. Magyarországon csak akkor lehet becsülete a tulajdonnak, a versenynek és a teljesítménynek, ha az ilyen korrupt gazdagodásokat visszafordítjuk.

A Bloomberg írt arról,  hogy idén a Konzum részvényei eddig 1820, az Opimus részvényei pedig közel 254 százalékot erősödtek. Mészáros Lőrinc cége fél év alatt megötvenszereződött, így mára a világ legjobban teljesítő részvénye a 100 millió dollár fölötti kategóriában. A cikk szerzője Orbán Viktor támogatását látja a siker mögött.

Az Együtt szerint a felcsúti polgármester gazdagodásával valójában Orbán Viktor vagyona gyarapszik, hiszen Mészáros Lőrinc nem több puszta strómannál. A milliárdos gázszerelő részvényei nem a teljesítménye miatt ilyen sikeresek, csak és kizárólag gazdájának, a magyar miniszterelnöknek köszönheti azt a neki juttatott zsíros állami megrendelések, tulajdonszerzések miatt.

Orbán Viktor és strómanjai adófizetőket megkárosító politikusok és üzletemberek, akik tisztességtelen módon szerezhették vagyonukat. Magyarországon csak akkor lehet becsülete a tulajdonnak, a versenynek és a teljesítménynek, ha az ilyen korrupt gazdagodásokat visszafordítjuk.

Az Orbán-Mészáros érdekkörök által ellopott vagyonnak, földeknek, kastélyoknak, birtokoknak az elnyomó és tolvaj rezsim bukása után automatikusan és jogszerűen vissza kell szállniuk a népre. Az Együtt az Orbán-rezsim bukása után minden ilyen vagyontárgyat visszavesz, mert joggal való visszaéléssel szerzett vagyonnak tekintjük. 

Budapest, 2017. július 25.