Mészáros nem úszhatja meg az igazságtételt!

A felcsúti polgármester tovább gyarapítja gazdája, Orbán Viktor vagyonát

Az Együtt szerint Mészáros Lőrinc az új balatoni kempingekkel is csak Orbán Viktor és családja vagyonát gyarapítja. Az Együtt választási programja szerint kormányváltás után vissza kell venni az ellopott vagyonokat, kárpótlást kell nyújtani a Fidesz áldozatainak, mert csak így lehet megteremteni Magyarországon a demokráciát.

Mészáros Lőrinc cége felvásárolta a Balatontourist Kft.-t, ami 12 kempingben közel 5800 kempinghellyel, 550 bungalóval, 180 mobilházzal, 50 bérelhető lakókocsival és 44 bérelhető sátorral rendelkezik a Balaton körül.

Az Együtt szerint Mészáros Lőrinc akármennyi vagyont összevásárolhat a neki átjátszott adófizetői pénzből, Ő akkor is csak Orbán Viktor, Magyarország leggazdagabb emberének strómanja marad.

Az Együtt választási programja szerint igazságtétel nélkül nem lesz sem demokrácia, sem becsület, sem pedig tisztességes piaci verseny Magyarországon, ezért az ilyen, lopott vagyonokat az államnak vissza kell vennie. A liberális demokrácia hívei nem lehetnek naivak, amikor tolvajokkal, az államot foglyul ejtő oligarchákkal szemben kell a rezsim bukása után fellépni. A jogi trükkökkel legalizált korrupció is korrupció, a Mészáros Lőrinc és tettestársai által Orbán Viktor számára megszerzett vagyonelemek az új, liberális demokratikus Magyarországon visszakerülnek az állam kezébe, hogy utána kárpótlást lehessen fizetni a Fidesz kárvallottjainak. Az Orbán-Mészáros családok által ellopott vagyonnak, földeknek, kastélyoknak, birtokoknak az elnyomó és tolvaj rezsim bukása után automatikusan és jogszerűen vissza kell szállniuk a népre. 

Az Együtt az Orbán-rezsim bukása után minden ilyen vagyontárgyat visszavesz, mert joggal való visszaéléssel szerzett vagyonnak tekintjük.

Budapest, 2017. április 13.