Juhász Péter: Valódi problémák megoldása helyett, hazudozás és valóságtagadás – ennyire futotta Orbántól

Juhász Péter, az Együtt elnöke szerint Orbán Viktor politikájával hazánk jövőjét éli fel. A miniszterelnök mai még maradibb és még bezárkózóbb beszédében ismét bebizonyította, hogy fél a modern, szabad és fejlődő világtól és fogalma sincs mitől lesznek Magyarország polgárai boldogabbak, sikeresebbek a mindennapok során. Ezért is kell 2018-ban leváltani a Fidesz-rezsimet, ezért kész az együttműködésre az Együtt és a Párbeszéd.

Orbán Viktor a Fidesz tisztújító kongresszusán Magyarország határainak megvédéséről, a “Soros-terv” végrehajtásának megakadályozásáról és a globális elit legyőzéséről beszélt miután újraválasztották pártja elnökének.

Orbán Viktor még maradibb és még bezárkózóbb beszédében ismét bebizonyította, hogy fél a modern, szabad és fejlődő világtól, nem tud semmi újat mondani, csak és kizárólag ugyanazon kirekesztő, nyugat-ellenes és szabadságkorlátozó butaságokat szajkózza. A miniszterelnököt a hétköznapi magyarok problémái immár egyáltalán nem érdeklik, csak folyamatos harcot hirdet mindenki ellen, aki nem a Fidesz szavazója. Mivel nincsen semmilyen megoldása a valós problémákra, az egészségügyre, az oktatásra, az elvándorlásra, ezért ezekről egy szót sem ejt, inkább hamis ellenségképek gyártásával próbál Magyarország megmentőjének szerepében tetszelegni. Azonban jól látszik már: Orbánnak fogalma sincs mitől lesznek Magyarország polgárai boldogabbak, sikeresebbek a mindennapok során.

Orbán vezetésével hazánk jövőjét éljük fel. Ezért is kell 2018-ban leváltani a Fidesz-rezsimet. Ehhez elengedhetetlen más demokratikus ellenzéki pártokkal való együttműködés, hogy ezzel adják vissza a választóknak a reményt. Az Együtt és a Párbeszéd ezért állapodott már meg, közösen készülnek a választásra.

Budapest, 2017. november 12.

Juhász Péter

az Együtt elnöke