Juhász Péter: Matolcsy György hozza nyilvánosságra, hány jegybanki dolgozó kap ösztöndíjat az MNB-s alapítványoknak köszönhetően!

Az MNB elnöke folytatja a közpénz herdálását

Juhász Péter, az Együtt elnöke felháborítónak tartja, hogy Matolcsy György haverok kifizetőhelyévé silányította a jegybankot és annak alapítványait. Matolcsy Györgynek azonnal nyilvánosságra kell hoznia, hány jegybanki dolgozó, MNB-s alapítványhoz köthető személy kap ösztöndíjat a pécsi földtudományi doktori iskolában.

24.hu arról számolt be, hogy számos jegybanki dolgozó és MNB-s alapítványokhoz köthető személy tanul abban a doktori iskolában, amelyben magas ösztöndíjra tehetnek szert a képzésben részt vevők – épp a jegybanki alapítványoknak köszönhetően.

Vérlázító, hogy a Fidesz maffia-kormánya és Matolcsy György jegybankja adófizetői pénzből jutalmazza a hűséges haverokat. Matolcsy György bebizonyította, hogy a jegybankot és annak alapítványait puszta kifizetőhellyé silányította. 

Matolcsy Györgynek azonnal nyilvánosságra kell hoznia, hány jegybanki dolgozó, MNB-s alapítványhoz köthető személy kap ösztöndíjat, a haverok pénzelését pedig azonnal be kell fejeznie!

Budapest, 2017. július 18.

Juhász Péter

az Együtt elnöke