Juhász Péter: A kokárdaosztást sem engedélyezi a rendőrség

Orbán a nemzeti ünnepet is be fogja tiltani? 

Mint ismert, a rendőrség megtiltotta az Együtt sípolását és az ehhez kapcsolódó síposztást. Az Együtt a  Társaság a Szabadságjogokért segítségével bírósághoz fordult az ügyben, továbbá síposztás helyett kokárdaosztásra nyújtott be újabb bejelentést. A rendőrség mai határozatában ezt sem vette tudomásul.

Orbán már annyira gyáva, hogy Pintér Sándor segítségével mindent megtesz,  hogy ellehetetlenítse az Együtt akcióját. Ha ez a gyakorlat így folytatódik, a miniszterelnök lassan már a nemzeti ünnepeket is betiltja, csak hogy ne kelljen a nép hangjával, a más véleményen lévőkkel találkoznia. 

Az Együtt továbbra is arra bíztat mindenkit, akik nem értenek egyet Orbán Viktor illiberális politikájával, menjenek el és mutassák ki sípolással a miniszterelnöknek véleményüket.

Az Együtt ismét a bírósághoz fordul, mert álláspontjuk szerint a törvényi előírásokkal ellentétes módon tiltja be a rendőrség a kokárdaosztást.

Az rendőrség határozata az alábbi linken olvasható: https://egyuttpart.hu/wp-content/uploads/2017/03/Tiltó_Határozat.pdf 

Budapest, 2017. március 14.

Juhász Péter 

az Együtt elnöke