Juhász Péter: Fejezze be az EU-ellenes kettős beszédet a Fidesz!

Juhász Péter, az Együtt elnöke felháborítónak tartja, hogy miközben a magyar miniszterelnök megállás nélkül az EU ellen hergel, addig az Orbán-klán és a fideszes klientúra az uniós adófizetők pénzére utazik. Az Együtt elnöke a kettős beszéd befejezésére szólítja fel a Fidesz-kormányt.

Orbán Viktor veje, Tiborcz István 35 millió forint, testvére pedig 108 millió forint uniós pályázati forrást nyert el azzal a céllal, hogy áttérjenek az ökológiai gazdálkodásra. 

Felháborító az a kettős beszéd, amit Orbán Viktor és rezsimje az Európai Unióval kapcsolatban folytat. A jogállamot és az európai értékeket eláruló magyar miniszterelnök megállás nélkül az EU ellen hergel és úgy tesz, mintha szabadságharcot kellene vívnia a brüsszeli bürokraták ellen. Azt viszont elfelejti közölni a magyar adófizetőkkel, hogy szívesen elfogadja az uniós pályázati forrásokat, hogy aztán haverjainak, családtagjainak, strómanjainak juttasson belőle busás összegeket.

Orbán Viktornak és a Fidesznek be kell fejeznie végre az álságos kettős beszédet, amivel az Orbán-klán és a fideszes klientúra az EU ellen hergel, miközben az uniós adófizetők pénzére utazik. 

Budapest, 2017. július 7.

Juhász Péter

az Együtt elnöke