Hídvéghi Balázs fizesse vissza a 300 ezres ösztöndíjat!

A Matolcsy-féle alapítvány folytatja közpénzherdálását

Orbán Viktor maffia-kormánya busásan megjutalmazza a hozzá hűséges haverokat, ezt Hídvéghi Balázs, a Fidesz főkommunikátora és annak felesége 300 ezres ösztöndíja is jól bizonyítja. Az Együtt felszólítja Hídvéghi Balázst, hogy amennyiben feleségével felveszi az ösztöndíjat, fizesse vissza azt.

Hídvéghi Balázs, a Fidesz főkommunikátora, Matolcsy György tanácsadója a feleségével együtt elnyert egy 300 ezres havi juttatással járó MNB-alapítványi ösztöndíjban – számolt be a Magyar Nemzet.

Azzal, hogy Hídvéghi Balázs és felesége elnyerte ezt az ösztöndíjat, ismét bebizonyosodott, hogy a Fidesz maffia-kormánya busásan megjutalmazza a hozzá hűséges haverokat. Hídvéghi Balázs segít a Fidesznek többek közt a menekültek elleni gyűlöletkeltésben, ezért cserébe az MNB egyik alapítványától a professzori fizetéssel vetekedő havi apanázst kap. Matolcsy György pedig bebizonyította, hogy a jegybankot és annak alapítványait a Fidesz kifizetőhelyévé silányította. 

Az Együtt felszólítja Hídvéghi Balázst, hogy amennyiben feleségével felveszi, esetleg már fel is vette a 300 ezres ösztöndíjat, fizesse vissza azt.

Budapest, 2017. július 10.