A fideszesek nem bírnak leállni a vizes vb körüli korrupt közpénzszórással

A fideszesek már soha nem akarják befejezni, hogy a vizes világbajnokságra hivatkozva tömik a haverok zsebét. Most éppen Kuna Tibor cége készíthet 230 millióért filmet a világverseny utókommunkációjára. 

Bár már júliusban lezárult a budapesti vizes világbajnokság, annak utókommunikációjára mégis filmet gyártanak. Az erre kiírt, majd gyorsan le is zavart közbeszerzést a vb egyik legnagyobb nyertese, Szijjártó Péter és Seszták Miklós barátja, Kuna Tibor cége nyerte el. A film elkészítésére 230 millió forint áll rendelkezésre – számolt be a Magyar Nemzet.

Az Együtt szerint a budapesti világbajnokság jó példája annak, hogy Orbán Viktor és kormánya nem a magyar sport érdekében költ milliárdokat sportlétesítményekre, csak és kizárólag a haverok, a strómanok, a rokonok pénzelése érdekli őket. A Fidesz-kormány már eddig is 170 milliárd forintot elszórt a magyar adófizetők pénzéből a sporteseményre, de úgy tűnik ez sem elég. Találtak még egy kis aprópénzt, amivel tovább tömhetik a fideszes haverok zsebét.

Az Együtt felszólítja a Fidesz-kormányt, hogy fejezze be a korrupt pénzosztást.

Budapest, 2017. július 9.