Elég volt a vizes vb körüli korrupt pénzszórásból!

Már eddig is 170 milliárd forintjába került a magyar adófizetőknek a pazarló vizes vb megrendezése, azonban még mindig korrupciógyanús megbízásokra derül fény. Az Orbán-kormány korrupt pénzszórása sértő a magyar sportzsenikre nézve, hiszen az ő sikereik leple alatt gazdagodnak a fideszes milliárdosok. 

A Magyar Nemzet arról számolt be, hogy a Fidesz-kormány egyik kedvenc vállalkozásának, a Valton Security tulajdonosának a sofőrjei fuvarozhatják majd luxusautókkal az érkező VIP-ket az úszó vb-n. Persze ezt is hirdetmény nélküli, meghívásos pályázaton választották ki.

Az Együtt elfogadhatatlannak tartja, hogy ismét körön belüli, nyilvános pályázat nélküli döntöttek egy vizes vb körüli beruházásról, miközben bőven lett volna idő egy nyilvános közbeszerzés kiírására. Ez ismét rávilágít, hogy a már 170 milliárdos költségvetésnél járó vizes világbajnokság megrendezése a korrupció melegágya, a Fidesz szégyene. Az Orbán-kormány pénzszórása sértő a magyar sportzsenikre nézve, hiszen az ő sikereik leple alatt gazdagodnak a fideszes milliárdosok. 

Budapest, 2017. július 12.