Együtt: Czerván György veje fizesse vissza az uniós támogatást!

Fideszes urizálás helyett gyermekek lovagoltatására használják az arra szánt épületet!

Az Együtt felszólítja Czerván Györgyöt és vejét, hogy ne saját luxus életvitelükre, hanem a gyermekek lovagolási lehetőségének biztosítására használják azt az ingatlant, amit az állami és uniós támogatásból megépítettek, majd kisajátították maguknak. Mivel ez nem rendeltetésszerű uniós pénzfelhasználás, Czerván György vejének vissza kell fizetnie a támogatást! Az Együtt az április 8-i kormányváltás után visszaveszi a törvénytelenül, illetve joggal való visszaéléssel szerzett vagyonokat.

Iskolások, lovas szakemberek képzésére építették állami és uniós támogatásból a tápiószentmártoni lovas központot, azonban jelenleg kizárólag Czerván György fideszes képviselő-államtitkár veje használja – írta meg a HVG.hu.

Czerván György vejének urizálása jól bemutatja, hogyan élnek napjainkban a fideszes haverok, családtagok: Orbán Viktor kormánya személyre szabott közbeszerzésekkel, támogatásokkal, adófizetői milliókból megtámogatja a rokonokhoz köthető ingatlanokat, így aztán ők fényűző életmódot folytathatnak. Ráadásul Czerván György nem pusztán egy eladósorban lévő épüetet sajátított ki, hanem gyermekek elől vette el a sportolási lehetőséget. 

Vérlázító, mit meg nem engednek maguknak a fideszesek és az ő családtagjaik, haverjaik, oligarcháik. Mivel ez nem rendeltetésszerű uniós pénzfelhasználás, Czerván György vejének vissza kell fizetnie a támogatást!

Elég volt a rokonok helyzetbehozásából! Az Együtt kormányváltás után visszaveszi Orbán Viktor és a fideszesek legszűkebb érdekkörétől a törvénytelenül, illetve joggal való visszaéléssel szerzett vagyonokat. Nem maradhat el azok elszámoltatása, akik éveken keresztül meglopták a magyar polgárokat!

Budapest, 2018. április 4.