alairas-gyujtes-head-01
aktivista-pixel-01

Igenis, mindannyian tudunk tenni a változásért!

Aktívnak lenni azt jelenti, hogy kiállunk önmagunkért, hogy nem fogadjuk el megváltoztathatatlannak a jelent. Aktívnak lenni azt jelenti, hogy nemcsak kritizáljuk a körülöttünk lévő világot, hanem teszünk is egy olyan világért, amiben hiszünk, amilyenben élni szeretnénk. Aktívnak lenni azt jelenti, hogy felállunk a székünkből, és cselekszünk, mert hiszünk abban, hogy mi is tehetünk valamit magunkért, a jövőnkért, a közösségünkért. Aktívnak lenni azt jelenti, hogy hiszünk abban, mi változtatjuk meg Magyarországot.

Mindenki tartozni szeretne valahova, nálunk valódi közösségre lelhetsz!

Ha aktívak vagyunk, egy közösség tagjai lehetünk. Egy olyan közösségé, amelyben együtt lehetünk a velünk hasonlóan gondolkodó társainkkal, s bátran vállalhatjuk véleményünket vagy éppen vitáinkat. Ha aktívak vagyunk, barátságok, értékes emberi kapcsolatok születhetnek, amelyben a közös időtöltésre és a szórakozásra legalább annyi idő jut, mint a közös munkára. Aktivistának lenni azt jelenti, hogy jól tudjuk: nem vagyunk egyedül, közösen mi változtatjuk meg Magyarországot.
aktivista-pixel-02
aktivista-pixel-03

A munkának meg van az eredménye, gyere, segítünk!

Ha aktivisták vagyunk, igenis tehetünk önmagunkért, a családunkért, a helyi közösségünkért és a hazánkért. Nem várunk arra, hogy majd a hatóság, az önkormányzat, vagy másvalakik megoldják helyettünk a problémákat, és megvívják helyettünk a küzdelmeket. Ha aktivisták vagyunk, eredményt, sikert érhetünk el, és a változás és a győzelem részesei lehetünk. Mert Magyarországot csakis mi változtathatjuk meg.

Dolgozzunk együtt! Legyél az aktivistánk!

Küldd el nekünk elérhetőségeidet és kollégáink felveszik veled a kapcsolatot!