Berkecz Balázs: Mohácson is kifütyüljük Orbánt, a diktátort!

Orbán Viktor nem vezetője Magyarországnak, hanem egy egyszerű diktátor, ezért az Együtt minden nyilvános szereplésén kifütyüli őt. A párt ezúttal a mohácsi Pick Márk úton tervez félpályás útlezárással egybekötött füttykoncerttel tiltakozni április 25-én kedden délelőtt az elnyomó rezsim ellen, Orbán Viktor és kormányának politikája ellen. 

Orbán Viktor évek óta nem adott interjút független újságírónak, nem áll szóba azokkal az emberekkel, akiknek panaszuk van, csak a sajátjaival találkozik, ezért az Együtt minden nyilvános szereplésén kifütyüli a miniszterelnököt. Ez az egy módunk van arra, hogy szembesítsük a valósággal, az emberek véleményével: elegünk van belőle és bandájából.

Orbán Viktor nem vezetője Magyarországnak, hanem egy egyszerű diktátor, aki nem áll ki politikai vitára, aki, ha teheti, kerüli a független újságírókat, de még a magyar állampolgárokat is.

Épp ezért nem maradt más, mint hogy követeljük, hogy Orbán Viktor tartson nyílt közmeghallgatást, ahol válaszoljon valós emberek valós kérdéseire adjon. Amíg ezt nem teszi meg, kénytelenek vagyunk sípszóba sűríteni az üzenetünket, így fogunk tenni minden alkalommal, mikor nyilvánosan szerepel.

Berkecz Balázs április 20-án bejelentette a Mohácsi Rendőrkapitányság vezetőjének, hogy az Együtt a mohácsi Pick Márk úton tervez félpályás útlezárás és füttykoncert formájában tiltakozni április 25-én, kedden délelőtt az elnyomó rezsim ellen, Orbán Viktor és kormányának politikája ellen.

Budapest, 2017. április 21.

Berkecz Balázs

az Együtt alelnöke