Balog Zoltán távozzon miniszteri posztjából!

Az Együtt felháborítónak tartja, hogy Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere szerint lényegében örülnünk kéne, hogy legalább van egy-két olyan kórház, ahol van CT. Balog Zoltán bebizonyította, hogy alkalmatlan miniszteri pozícióra, azonnal le kell arról mondania.

Balog Zoltán az ATV Egyenes beszéd című műsorában azt nyilatkozta, hogy lehet, hogy a betegeket időnként nyitott mellkassal kell átszállítani az Országos Kardiológiai Intézetből egy másik kórházba CT-vizsgálatra, de korábban a másikban sem volt CT. Most legalább már van.

Az Együtt elfogadhatatlannak tartja Balog Zoltán cinikus, arrogáns megszólalását. A fideszes miniszter nyilvánvalóan nincs tisztában azzal, milyen körülmények uralkodnak a magyar egészségügyben az Orbán-kormány miatt. Balog Zoltánt és társait persze ez nem kell, hogy érdekelje, hiszen ők sosem találkoznak a társadalombiztosításból fenntartott egészségüggyel.

Az Együtt szerint az egészségügyben óriási bajok vannak.  Az Együtt kidolgozta szakpolitikai javaslatait, amelyekkel rövidtávon jelentősen javítani lehetne a magyar egészségügy helyzetén. Ajánljuk ezeket a Fidesz figyelmébe is: https://egyuttpart.hu/egyutt_egeszsegugy_javaslatok/

Balog Zoltán bebizonyította, hogy alkalmatlan miniszteri pozícióra. Az Együtt felszólítja az Balog Zoltánt, hogy azonnal mondjon le tisztségéről.

Budapest, 2017. július 12.