Az Együtt folytatja a kormány propagandaplakátjainak eltakarítását

Az elkövetkező három napban 16 helyen tart plakáttakarítást az Együtt

Az Együtt, ameddig csak lehet, folytatja Vajda Zoltán, az Együtt országgyűlési képviselőjelöltje, XVI. kerületi önkormányzati képviselője által indított és azóta országos mozgalommá alakult plakáttakarítási akcióját. Nem hagyhatjuk, hogy a kormány egymás ellen hergeljen bennünket. A Fidesz-kormány legújabb propagandaplakátjai erkölcsileg elfogadhatatlanok, ami ellen fel kell emelnünk hangunkat, cselekednünk kell. 

Éppen ezért az Együtt aktivistái és politikusai az elkövetkező három napban folytatják a Fidesz-kormány uszító, félrevezető, hazug gyűlöletplakátjainak eltakarítását. Az ellenállás új formájaként, hivatalos rendőrségi bejelentéssel, nyilvános demonstráció keretében, fényes nappal, a nyilvánosság erejét használva, büszke hazafiként takarítjuk el ezeket a plakátokat.

Az elkövetkező napokban 16 helyen fogjuk a kormányplakátokat eltakarítani; A budapesti helyszíneken kívül Ajkán, Békéscsabán, Debrecenben, Kecskeméten, Nyíregyházán, Pécsett, Pomázon, Szentendrén már biztosan szerveznek az Együtt aktivistái plakáttakarítást.

Budapest, 2017. július 13.